Системи опалення та теплові насоси "під КЛЮЧ"

+ вентиляція з рекуперацією тепла

+ охолодження та кондиціонування

замовити дзвінок

call header
Кошик
Х
>
>
Перша помилка - Ви невдало придбали твердопаливний котел

Перша помилка - Ви невдало придбали твердопаливний котел

Отже, давайте спробуємо розібратися в усьому.

ПЕРША ПОМИЛКА, через яку тепер твердопаливні котли працюють дуже погано  є те, що люди неправильно підійшли до купівлі  і здійснили покупку не в тих продавців. Їм здавалося, що якщо вони мають гроші і готові платити, то їм обов’язково продадуть власне те, що потрібно. Насправді люди не усвідомлюють, що для того, щоб купити вдало твердопаливний котел, мало мати гроші. Потрібно ще мати не мале везіння, щоб купити  бажаний товар у людини, яка дійсно розбирається в тому, що продає.

Потрібно ще мати не мале везіння, щоб купити  бажаний товар

Та людина, яка зараз дуже мучиться зі своїм твердопаливним котлом, купила його в тих продавців, які погано розбираються, і тому погано розрахували параметри твердопаливного котла при продажі. Як правило, це професійні бариги, які зі своїх будок‑«крокодилів» на базарах вже тепер перейшли на більш широку торгову ниву –  інтернет. Вони Вам з легкістю можуть продати як котел замалої, так і завеликої потужності, котел не під той тип палива, яким Ви плануєте опалювати, котел однієї фірми, а обов'язкову комплектацію – від іншого котла.

Окрім того "бариги", як правило існують також «підприємці», що займаються контрабандою і в них може бути дещо нижча ціна, яка може Вас привабити. Якщо Ви відгукнетеся на таку сумнівну «пропозицію», то це і буде першою Вашою помилкою. За таку дещо нижчу ціну на твердопаливний котел, у майбутньому, Вам прийдеться гарантовано дуже дорого заплатити. На такі котли не розповсюджується жодна гарантія виробника, але такі продавці, як правило, на рік дають Вам свою дуже і дуже сумнівну гарантію. І все це для того, щоб притупити Вашу пильність та дещо розслабити.

В цьому випадку цілком закономірно реалізується народна мудрість: «Скупий платить двічі», або «Дешева риба – погана юшка». А щоб уникнути цих неприємностей, твердопаливний котел потрібно купувати не у продавців‑"професіоналів", яким байдуже, що продавати і як заробляти. Їхнє гасло завжди незмінне: головне продати, а потім, хай хоч трава не росте.

Якщо Ви не хочете зробити першу помилку, яка спричинить те, що котел буде горіти погано, то купуйте у продавців, які знають те, що продають, як свої п'ять пальців і конструктивно зможуть Вам все розповісти. Таким чином Ви купите те, чим будете стовідсотково задоволені, а не те, що будете проклинати все життя. При чому за ті ж самі гроші.

Як можна зрозуміти, в кого Ви купуєте?

Ставте багато запитань. Ті люди, які дійсно розбираються в тому, що продають, нададуть Вам максимально вичерпну, об'ємну консультацію. Вони постійно навчаються, постійно покращують свій рівень. Барига цього не робить, бо для нього це непотрібна практика. Він думає лише про те, як через кордон контрабанду протягнути. Проте останнім часом баригам кордон стає все важче і важче перетинати. Це відбувається все рідше і рідше, і тому доставку необхідного Вам товару виконати в короткі та прогнозовані терміни не вдається. Підсумуємо. Необхідним асортиментом не володіють, тому зацікавлені продати і можуть продати тільки те що мають.

Тому, коли вдається перетягнути котли якогось типу чи бренду, то тоді саме їх він Вам і пропонує. Пропонує навіть в тому випадку, якщо знає, що це не є найкращий для Вас варіант. Тобто продає те, що йому потрібно продати, а не те, що Вам потрібно купити. Як Вам розпізнати такого типу торгашів і уникнути всіх ймовірних справ з ними?

Попросіть, щоб Вам запропонували на вибір все, що вони можуть продати і чи є це все в них у наявності. З досвіду скажемо, що якщо в них у наявності чогось не буде, вони, як дятли об дерево, будуть Вас довбати, намагатимуться Вам «втулити» тільки те, що в них зараз є у наявності. А тепер давайте поміркуємо разом: чи завжди виходить дешевше там, де пропонують дешевше?

Найбільша біда полягає не в тому, як і де вони дістають товар, а в тому, що вони Вам можуть продати, переважно граючи на людській необізнаності, зовсім не такий твердопаливний котел, про який Ви мрієте, а який буде так горіти, що краще б Ви його й не купували. Прогнози таких «горе-продавців», що стосуються тривалості горіння запропонованого ними котла на одній загрузці, за браком їх обізнаності, ніколи не справджуються. Ніколи не справджуються ще й тому, що це залежить не лише від котла. Це залежить від другої та третьої причини, які можете проглянути в наступних статтях.

Наші об'єкти
УСІ ОБ'ЄКТИ (219)
Статті
УСІ СТАТТІ (98)