Системи опалення та теплові насоси "під КЛЮЧ"

+ вентиляція з рекуперацією тепла

+ охолодження та кондиціонування

замовити дзвінок

call header
Кошик
Х
>
>
Допомагаємо підібрати акумуляційну ємність конкретно для вашого випадку

Допомагаємо підібрати акумуляційну ємність конкретно для вашого випадку

Допомога

Дуже часто зараз буває так, що людина, десь дізнається про акумуляційну ємність і вирішує встановити її у себе вдома (на об'єкті). Купує її за чималі гроші і думає, що вона буде давати йому тепло мало чи не добу або цілу ніч. Встановивши акумуляційну ємність з'ясовує, що тепло вона може давати тільки протягом години, або навіть менше того. Він звичайно засмучений.

Чому так відбулося?

Так стається через те, що акумулююча ємність неправильно була розрахована і підібрана. В даному випадку її об’єм був значно меншим за потрібний, щоб ви отримали той ефект на який ви розраховували.

Бувають інші випадки, коли об’єм акумуляційної ємності настільки великий, що котел не в змозі її прогріти. І що тепер робити? Все вже змонтовано, гроші заплачені і повертати їх ніхто не збирається!

P.S. Для того щоб це з Вами не сталося, звертайтеся до нас. Ми допоможемо Вам підібрати акумуляційну ємність конкретно для Вашого випадку. Ви також можете придбати у нас акумуляційну ємність найкращих виробників, за найнижчими цінами та замовити її монтаж.

P.S. Якщо Вам потрібно допомогти розрахувати, скільки часу Ваша акумуляційна ємність буде давати тепло, коли дрова в котлі догорять - звертайтеся до наших спеціалістів!

Наші об'єкти
УСІ ОБ'ЄКТИ (219)
Статті
УСІ СТАТТІ (98)