Системи опалення та теплові насоси "під КЛЮЧ"

+ вентиляція з рекуперацією тепла

+ охолодження та кондиціонування

замовити дзвінок

call header
Кошик
Х
>
>
У вас не гріє котел на твердому паливі?

У вас не гріє котел на твердому паливі?

Вдома холодно, батареї не нагріваються, погано регулюється температура?

Який вихід?У вас не гріє котел на твердому паливі?

Ці обставини не рідко змушують задуматися як жити далі, як платити за газ, як обігріти свій дім, і Ви почали замислюватися над котлом на дрова (котлом на твердому паливі). Десь хтось чув, що в такий котел можна підкладати дрова тільки раз на добу. Можливо й таке, але часто ця неймовірна перспектива залишається недосяжною.

Ви купуєте, наприклад,  піролізний котел Аtmos, платите за нього великі гроші і з почуттям гордості транспортуєте його додому. На розвантаження (як часто буває), Ви кличете Ваших сусідів. У підсумку вже всі знають, що Ви купили котел, який буде горіти за умови, що лише раз на добу Ви будете підкидати дрова. Всі починають стиха Вам заздрити і подумки очікують, коли ж Ви його запустите, бо, можливо, і собі теж такий поставити б. Питають Вас, чи дорого він коштує? Ви зашифровано відповідаєте, що дорого і заінтригований сусід з Вами прощається. Якщо Ви називаєте приблизну ціну, то він швидко віддаляється і, прийшовши додому, розповідає своїм, що Ви купили такий котел, який коштує як п'ять газових або легкова машина. Далі репліки в сторону Вашого розуму і дармових грошей. І, як підсумок, що якби в нього треба було б закидати дрова навіть раз на добу, то він таких грошей все одно не вартий.

Після певного часу Ви починаєте встановлення цього «опалювального чуда» і вже в передочікуванні неймовірної економії. Власне тут починають з’являтись прикрі перешкоди. Ви починаєте шукати фахівця, який встановив би Ваш котел на твердому паливі, і не знаходите такого. Натомість натрапляєте на спеціаліста з встановлення газового котла і, як правило, того, хто сидить без роботи. Чим вони відрізняються? Хорошому спеціалісту по газових котлах і так достатньо роботи і він просто зайнятий, а якщо ще й розумний, то точно не ризикне обв'язувати твердопаливні котли без досвіду і підготовки.

Від розумного та більш досвідченого спеціаліста Ви дізнаєтеся, що обв'язка (підключення) твердопаливного котла триває від двох днів до трьох тижнів, і це вимагає багато матеріалів, багато додаткового обладнання та й коштує недешево. І тут з’являється перша неприємність: з'ясовується, що треба ще багато грошей, щоб його запустити. Ваша кишеня ще досі відчуває, як багато Ви заплатили за котел Atmos, проте вибору немає. Тому події можуть розгорнутися в трьох варіантах:

Варіант 1. Ви шукаєте через знайомих майстра. "Добрий та дешевий" майстер «за рекомендацією» береться за підключення котла, думаючи що ці ж роботи з газовим котлом ідентичні. Приїхавши на місце розуміє, що такого ще не бачив, робота не така вже й проста і, зазвичай, підключає як не будь. Його сумнівні дії наводять Вас на думку, що майстра слід змінити.

Варіант 2. Практично ідеал – "дешевий - хороший" майстер. Ви довіряєте йому проведення всіх монтажних робіт, після чого котел дійсно починає працювати. З людською вдячністю і непоганою грошовою подякою Ви проводжаєте майстра. І через кілька днів починається: твердопаливний котел холодний, батареї холодні, температура на котлі вище 60 градусів не піднімається. Майстер ще пробує щось виправити, але на наступні виклики та дзвінки вже просто не реагує .

На жаль, ця ситуація може обернутись для Вас найгіршим чином. Добре, якщо твердопаливний котел не нагріється більше 60 градусів. Проте якщо нагріється до 100 градусів, а батареї будуть далі холодні. Дров в бункері завантаження ще на 3 години, але тут вимикають світло. Може бути ще гірше: котел може потекти від перегріву, так і не нагрівши батареї до 30 градусів. Спробуйте уявити собі картину, коли у Вашій котельні все шипить, кипить, калатає, з-під котла тече окріп, повно диму, Ви починаєте викидати гарячі поліна, ледь не підпаливши будинок… Різноманітність варіацій наслідків неправильного підключення є дуже багато, і це не найгірші з них.

Варіант 3.  Ви звертаєтесь до добротного, досвідченого та перевіреного майстра. Під час спілкування з ним Ви жахаєтесь від ціни, яку він оголошує. Проте погоджуєтесь. Після перегляду схеми Вам буде запропоновано накупити ще півбудинку бочок, кранів, труб. Начебто все зробили, як пише книжка, а ефект той же, і знову те ж саме, тільки грошей витрачено набагато більше.

Чому кожен випадок описуємо настільки впевнено? А все тому, що за останній тиждень ми переробили 5 таких котелень. Чи можна в котел Аtmos закидати дрова раз в півдоби? Звичайно можна. Але підключення повинен зробити справжній фахівець, при цьому за ті ж гроші, а іноді і менші, щоб не купувати зайвого обладнання та витратних матеріалів.

Насправді є дуже багато професійних майстрів по газових котлах, які прекрасно знають і виконують свою роботу, і, на жаль, доволі мало спеціалістів, які розбираються в підключенні твердопаливного котла.

Довірте питання підключення нашим спеціалістам і за три дні він буде працювати як годинник. Ми виїжджаємо на обстеження змонтованих паливних та котелень в межах всієї України, знаходимо помилки неправильного підключення, усуваємо їх і, при необхідності, перепідключаємо, переробляємо неправильну схему підключення, запускаємо його і Ви отримуєте довгоочікуваний ефект. Ваш твердопаливний котел (Atmos, Viadrus, SWaG або будь-який інший котел на твердому паливі) повинен бути предметом гордості і надійним помічником в економії Вашого бюджету. Адже насправді піролізні котли Atmos - це чудо техніки, яке при правильному встановленні принесе в Ваш дім багато тепла, теплої води. Він доволі легкий в експлуатації та обслуговуванні, споживає дуже мало дров, не коптить, не забруднює Ваш будинок і навколишнє середовище

Ми завжди готові швидко Вам допомогти.

Наші об'єкти
УСІ ОБ'ЄКТИ (219)
Статті
УСІ СТАТТІ (98)