Системи опалення та теплові насоси "під КЛЮЧ"

+ вентиляція з рекуперацією тепла

+ охолодження та кондиціонування

замовити дзвінок

call header
Кошик
Х
>
>
Ознаки (симптоми) неправильно підключеного котла

Ознаки (симптоми) неправильно підключеного котла

Вам змонтували твердопаливний котел, але він, з Вашої точки зору, не  працює так  як треба? А майстри, що взяли з Вас гроші кажуть, що  все так  і  має бути?  На жаль, Вас хочуть виставити дурнем за Ваші ж гроші!  Ви не знаєте, як переконатися у своїх підозрах і правоті?

Ми допоможемо Вам довести вірність своїх підозр!

Кілька «симптомів» неправильно підключеного  котла

З того часу, коли газ подорожчав (2010 р., а тенденція до зростання ціни  не зникла й до сьогодні), на ринку твердопаливних котлів виник ажіотаж. Але оскільки купити твердопаливний котел не складає труднощів (інша річ купити хороший твердопаливний котел), були б тільки гроші, то з хорошими майстрами ситуація дещо складніша. Їх, як кілька років тому не було, так і тепер немає, а якщо і є, то зайняті під зав'язку. Зате до Ваших послуг армія «спеціалістів» з монтажу опалення та газових котлів.

Де знайти хороших майстрів? Проте хіба котел на дровах – то щось надзвичайне? Запитуємо майстра, який все життя встановлював газові котли, чи може він змонтувати твердопаливний - і звичайно чуємо відповідь: "No problem". От з цього моменту, зазвичай, у Вас і починаються проблеми, особливо тоді, коли холоди вже наступили. Котел не гріє, гроші заплачені, майстер каже, що котел так і має працювати, а всі існуючі проблеми Ви просто собі вигадуєте. Відповідно й гроші повертати не збирається. Та й хай вже грець з тими грошами. Ви собі задаєте інше питання: навіщо Вам такий котел і така «економія».

 (Після неправильного монтажу твердопаливного котла, Ви не отримаєте жодної економії грошей. Газом Вам було би опалювати дешевше).

Що Вам робити в такому випадку? Як доказати свою правоту? Дуже просто. Неправильно змонтований котел специфічно себе поводить. У нього проявляються такі ознаки:

Цей список можна продовжувати ще довго. Тут ми навели приклади найбільш поширених ознак роботи неправильно підключеного твердопаливного котла. Що Вам робити після того, коли ці симптоми присутні у Вашому твердопаливному котлі? Звісно ж, виправляти. Як? Звернувшись до нас. Для цього розповімо, як це робили люди, які вже зверталися до нас за такою допомогою.

Вони надсилали нам фото підключення твердопаливного котла для аналізу. Після того як діагноз про те, що котел змонтований або укомплектований неправильно підтверджувався, ми рекомендували це донести до майстрів, які його монтували. Після такої претензії від замовника, ці  майстри з реактивною швидкістю зв'язувалися  з нами, для того щоб запитати, що саме зроблено неправильно. Насправді, зазвичай, все зроблено неправильно, але з ними ми не збираємося сперечатися. Ми просто якісно зробили свою роботу і тоді вони змогли побачити, як насправді цей котел може ефективно, правильно та економно працювати. На жаль, такі ситуації стали для нас звичаєвими.

Якщо Ви вже потрапили в таку халепу, або не хочете в неї потрапити, то можете замовити монтаж або перепідключення у Компанії "Економтепло"

Наші об'єкти
УСІ ОБ'ЄКТИ (219)
Статті
УСІ СТАТТІ (98)