Системи опалення та теплові насоси "під КЛЮЧ"

+ вентиляція з рекуперацією тепла

+ охолодження та кондиціонування

замовити дзвінок

call header
Кошик
Х
>
>
Що таке UPS і для чого він потрібен?

Що таке UPS і для чого він потрібен?

Тут ми поговоримо про блок безперебійного живлення до твердопаливного котла. Чи потрібен він, і якщо так, то для чого. І так блок безперебійного живлення до твердопаливного котла потрібен для того, щоб в разі відключення електроенергії, ваш котел не закипів, не вибухнув і щоб не дай боже не згоріла ваша хата. На жаль на нашому віці такі випадки траплялися. Скажімо так, що це найголовніший механізм в безпеці вашої котельні.

Працює без участі людини. Коли є світло він заряджає ваш автомобільний акумулятор, який під'єднаний до нього. При тому коли світло в будинку пропало, він автоматично починає перетворювати, без вашої участі, 12 вольт струму акумулятора у 220 необхідних для того, щоб працювали насоси, які обслуговують ваш котел. Це дає змогу, при правильно підібраному акумуляторі, протриматися вашому котлу іноді до шести годин без електроенергії. Цього цілком достатньо для того, щоб дрова в котлі догоріли, і аварія не сталася.

Після появи в мережі електроенергії, упс без вашої участі, автоматично перемикається на 220в і починає автоматично заряджати акумулятор.

Оригінальний блок безперебійного живлення для котла ATMOS коштує приблизно 600 євро. У нас ви можете придбати хороший замінник, приблизно за 120$ перевірений часом, який добре себе зарекомендував.

Хтось може сказати для чого мені такий блок безперебійного живлення, якщо у мене є генератор-міні електростанція. Хочу вам сказати, що блок безперебійного живлення до твердопаливного котла, має дуже суттєву перевагу. Про яку саме перевагу йдеться, ви зможете взнати при безпосередній розмові з нашими спеціалістами.

З повагою "Компанія-ЕкономТепло"

P.S. UPS має бути спеціальним, комп'ютерні UPS не підходять.

Для отримання повної інформації та правильного підбору обладнання зв'яжіться з нашими менеджерами

[contact_form_block]

Наші об'єкти
УСІ ОБ'ЄКТИ (219)
Статті
УСІ СТАТТІ (98)