Системи опалення та теплові насоси "під КЛЮЧ"

+ вентиляція з рекуперацією тепла

+ охолодження та кондиціонування

замовити дзвінок

call header
Кошик
Х
>
>
Твердопаливні котли. Купив, підключив і мучишся?

Твердопаливні котли. Купив, підключив і мучишся?

Сьогодні дуже багато людей ринулися купувати та встановлювати твердопаливні котли, але...

Але чомусь все більше і більше людей залишаються незадоволеними роботою своїх твердопаливних котлів через те, що важко мучаться з ними. Якщо хтось розповідає, що в нього котел горить від 6- ти до 12-ти годин, то вони з недовірою поглядають на цю людину, адже вважають це неможливим.

Отож давайте спробуємо з'ясувати, чи ця людина, в якої твердопаливний котел горить від 6-ти до 12-ти годин, говорить правду, чи ні. А це дійсно так. Саме такою має бути повноцінна правильна робота твердопаливного котла на одному завантаженні. А тепер повернімося до людини, в якої такий самий котел, такої самої марки, такого самого кольору, а проте горить лише 2 - 3 години.

Головні ознаки роботи такого котла: він і весь димохід в смолі, він не може набирати температуру, він пожирає уралами дрова. Натомість в будинку й далі зимно. Одночасно він не дає спати по ночах, тому що треба підкидати дрова в такий котел що дві години, і тому Ви знесилилися і плюнули на нього. Тепер вночі Ви ним взагалі не опалюєте, хоча б мало бути якраз навпаки. Навпаки, тому що холодніше стає завжди вночі, а отже, тоді саме і потрібно застосовувати твердопаливний котел для економії газу.

Горе-власник такого котла мучиться і проклинає той день, коли в голову прийшла думка опалювати дім саме так. Як Ви думаєте, чи задоволений він ним??..

Натомість інший власник такого ж самісінького котла каже, що задоволений ним і навіть дуже. Задоволений тому, що не розуміє, як з димоходу і з котла може текти смола та дьоготь, як це котел потрібно чистити щодня від смоли всередині, коли він практично ніколи цього не робив і не робить. Чому? А тому що смола в цьому котлі не утворюється ніколи, він споживає в два, три рази менше дров, а горить в три рази довше. Та навіть елементарно тому, що її котел горить, наприклад, 8 годин. Закинувши в нього дрова  о 00:00 годині, вона спить до восьмої години і спокійно висипається в теплі. Звісно, при цих умовах людина буде задоволена, особливо тоді, коли такий твердопаливний котел в опалювальний сезон економить на площі 250 м² біля тисячі доларів.

Так чому так різниться робота твердопаливних котлів? Чому такий самий котел поводить себе та працює абсолютно по-іншому. Одним дарує тепло та вигоду, а іншим великі затрати та головний біль.

Вам кортить дізнатись, в чому причина розбіжностей? І якщо Ви задумали придбати собі твердопаливний котел, то в якому списку опинитесь? Чи потрапите в ряди задоволених власників, чи до тих що мордуються зі своєю опалювальною системою?

Які Ваші шанси? На жаль, у 90% із 100% у Вас є всі шанси потрапити до списку тих людей, які є незадоволені і мучаться зі своїми твердопаливними котлами.

Чому?

А все тому, що Ви можете зробити ті ж самі помилки, які зробили люди з вищеописаними проблемами. (Маємо надію, що завдяки цьому матеріалу, який Ви зараз читаєте, Вам вдасться уникнути цих помилок, і Ви не наступите на ті ж самі граблі.) Ці проблеми, які переслідують власників, мають свої причини.

Якщо Вас турбує питання про те, хто ми такі і чому дозволяємо собі давати Вам які завгодно рекомендації і чому Вам слід прислухатися до нашої думки, то спробуємо пояснити. Ми –  це спеціалісти компанії «ЕкономТепло». Безпосередньо нами здобуто надзвичайно великий досвід у сфері питань твердопаливних котлів. А також ми вважаємося експертами у сфері їхнього підключення. Впродовж року ми змонтовуємо більше сотні твердопаливних котлів. Більшість з них ми переробляємо, перемонтовуємо після неправильного підключення.

Тому, якщо Вам цікаво, ми допоможемо Вам детальніше розібратися та уникнути кожної із помилок, яку Ви можете здійснити під час придбання твердопаливного котла.

 
Наші об'єкти
УСІ ОБ'ЄКТИ (219)
Статті
УСІ СТАТТІ (98)