Системи опалення та теплові насоси "під КЛЮЧ"

+ вентиляція з рекуперацією тепла

+ охолодження та кондиціонування

замовити дзвінок

call header
Кошик
Х
>
>
Чи варто встановлювати теплові насоси?

Чи варто встановлювати теплові насоси?

При виборі джерела опалення для будівлі необхідно враховувати такі фактори, як:

Теплові насоси

Якщо у будинку проживають епізодично, тоді варто вибирати такі джерела опалення, як пічка або твердопаливний котел. Проте, зверніть увагу, що для обігріву будинку твердопаливним котлом потрібен час.

Якщо у будинку проживають постійно, то звичайно необхідно забезпечити мешканців такими зручностями, як теплопостачання та гаряча вода. В даному випадку встановлення теплового насоса буде найкращим варіантом. І ось чому:

  1. Тепловий насос – це дійсно економне джерело тепла, оскільки не виробляє тепло, а постачає його з навколишнього середовища, а саме: з повітря, з води та з надр землі. І власне тому, що не витрачає енергію на генерацію тепла, а витрачає лише на циркуляцію теплоносія по системі земля/вода/повітря-будинок, витрати на електроенергію набагато менші.
  2. екологічне джерело опалення
  3. Тепловий насос – це безпечне джерело тепла. На відміну від, наприклад, газового котла, до якого по трубах надходить газ, у теплового насоса у трубах циркулює безпечний теплоносій, який не має здатності вибухати, максимум, що може трапитись – це його витік.
  4. Тепловий насос є дивовижно ефективним. Власники теплових насосів справді здивовані тим, що витрачають на опалення так мало коштів.
  5. Тепловий насос – це екологічне джерело тепла. У порівнянні з іншими джерелами, не виробляє шкідливих димових газів та не забруднює навколишнє середовище.

 

Наші об'єкти
УСІ ОБ'ЄКТИ (219)
Статті
УСІ СТАТТІ (98)