Системи опалення та теплові насоси "під КЛЮЧ"

+ вентиляція з рекуперацією тепла

+ охолодження та кондиціонування

замовити дзвінок

call header
Кошик
Х
>
>
Другий варіант монтажу твердопаливного котла під назвою “Підводний човен”

Другий варіант монтажу твердопаливного котла під назвою “Підводний човен”

Тепер давайте ознайомимося  з дуже небезпечним методом підключення твердопаливного котла під назвою “Підводний човен”.
Від першого варіанту під назвою "Дві труби" він відрізняється тільки тим, що якщо в першому в першу чергу відсутня навіть мінімальна комплектація, то другий, навпаки, розрахований на те, щоб розвести Вас на максимальну суму грошей. Тобто втулити Вам все, що тільки можна і не  можна, все що потрібно і не потрібно. Тому він і  розрахований на так званих «Багатеньких Буратіно». В кінцевому результаті всього буде дуже багато, але нічого з того коректно не буде працювати. Нас зараз часто запитують: "Потрібна акумуляційна ємність, чи можна обійтися без неї?" Відповідаємо, що при правильному монтажі вона дасть Вам мінімум 12 переваг,  виберіть необхідну  Вам тему (наприклад, "Переваги встановлення акумуляційної ємності"), та отримайте доступ до цієї інформації ). Якщо під’єднання буде неправильним, то вона Вам буде  приносити лише додаткові витрати та розчарування. І це все ще й окрім того, що вона сама коштує зовсім недешево.

Знову ж таки повернімося до головного змісту цієї публікації. Основна небезпека цього методу монтажу твердопаливного котла полягає в тому, що він може не тільки дуже сильно примусити схуднути Ваш гаманець, а так само може призвести до виникнення пожежі, яка вщент може знищити Ваш дім. А також нам відомі декілька випадків, коли люди, не  маючи досвіду, або майстри-«кулібіни» намагалися підключити твердопаливний котел, і  після  того його розривало. Минулого сезону  стався  випадок, коли розірвало котел, і вбило майстра.  Скажіть Вам того треба? Чи зараз людина, з якою сталося щось подібне, могла б комусь радити підключити котел на дрова самому, чи найняти якогось «кулібіна», або  майстра по газових котлах?

За час існування нашої компанії, ми пам'ятаємо декілька неприємних моментів, для таких горе-монтажників. Оскільки ми вважаємося експертами з твердопаливних котлів (починаючи з 2006 року і до сьогодні, ми не так часто монтуємо твердопаливні котли, як перемонтовуємо неправильно змонтовані), то коли вдарить грім, такі «майстри на всі руки» дзвонять до нас частенько. Пам'ятаємо декілька випадків. В одному з них комин так вибухав, вибухав, допоки не загорівся, інший майстер викликав наших фахівців у Великодню суботу за  великі гроші, тому що господар сказав, що якщо котел не запрацює за два дні після  свят, то  майстер поверне гроші в  трикратному розмірі. У кінцевому  випадку, нам все одно прийшлось спершу демонтували котел, підключений цілком неправильно, а потім підключили так як треба. Тільки це вийшло, включаючи демонтаж, вже значно дорожче. Скажіть, хіба не більш правильно було б зразу замовити монтаж, наприклад, у  нас? "Чому краще замовляти монтаж у нас?»

Звичайно, можливо, потрібно було б записатися в чергу для монтажу котлів (рідко буває, що наші множники вільні, іноді їм приходиться працювати навіть у Новий Рік), можливо він коштує дещо дорожче. Тут треба собі просто задати запитання: чи готові Ви наражати на  небезпеку себе,  свою сім'ю чи  свій будинок? Порахуйте, скільки коштує непоправне горе, і чи варто себе  наражати на таку біду.

Підсумовуючи вище сказане, хочемо розповісти випадок з життя  власника нашої Компанії. Коли у 2005 році він придбав котел, то місяць боявся його встановлювати (на той час нашої Компанії ще не  існувало). Найбільше про те, щоб не згоріла хата. Як з'ясувалося – не даремно. Добре, що не дійшло до непоправної біди. Але  кишеня постраждала добре. Того матеріалу було закуплено значно більше  ніж потрібно було б. З тим, що залишилося, можна було б укомплектувати ще декілька котелень. І  все це робилося дуже довго (розгардіяш), в кінцевому випадку виявилося дуже небезпечним, могло легко призвести до пожежі або мінімум до виходу з ладу котла. І весь цей каприз за гроші господаря.  Отже дивіться, як не можна навіть планувати собі розгляд теми  підключення твердопаливного котла. З того часу, завдяки власному досвіду, і виникла ідея створення "Компанії Економтепло", яка на сьогодні завжди до Ваших послуг.

Для замовлення монтажу твердопаливного котла зателефонуйте нам за контактами, вказаними на сторінці або, заповніть будь ласка форму. При першій можливості фахівці "Компанії Економтепло" зв'яжуться з Вами.

Наші об'єкти
УСІ ОБ'ЄКТИ (219)
Статті
УСІ СТАТТІ (98)